Om os

Hos Grundlag arbejder vi målrettet på at udvikle solide digitale løsninger til vores kunder. Det betyder for os at kvalitet og brugervenlighed altid er i centrum. Vi stiller derfor høje krav til stabiliteten og sikkerheden af de systemer vi udvikler og forholder os kritiske til de data vi baserer vores viden på.

Grundlag er et uafhængigt webbureau, hvilket vil sige at vi ikke er bundet til at samarbejde med en enkelt serviceudbyder. Vi er således frie til at tage udgangspunkt i vores kunders situation og skræddersy løsninger, så de passer vores kunder bedst muligt.

Tilgang

Vores arbejdsprocess gennemgår ofte tre faser, der hver især udgør en del af grundlaget for vores løsninger. Fra de indledende undersøgelser til den endelige udvikling, og hvordan vi bedst kommer dertil, i samarbejde med vores kunder.

Analyse

Vi kortlægger det digitale landskab, der omgiver vores kunders virksomhed, hvilket giver os overblikket til at bidrage med nye vinkler og belyse nye muligheder.

Strategi

Indsigter uddraget fra analysen komprimeres til en sammenhængende strategi for den efterfølgende byggeprocess og videre rådgivning.

Udvikling

Selve systemet opbygges på baggrund af den forudgående planlægning med fokus på stabilitet, sikkerhed og intuitive brugerflader.

Værdier

Grundlag er en virksomhed med et klart værdisæt, som vi i det daglige arbejde og i vores tilgang til kunder bestræber os på at efterleve.

 • Transparens

  Vi dokumenterer og kommunikerer åbent hvordan vi opnår vores resultater og hvem vi samarbejder med i processen.

 • Åbenhed

  Vi går åbensindet til nye idéer, projekter og tiltag og forsøger så vidt muligt at udvise tillid og forståelse overfor vores medmennesker.

 • Pålidelighed

  Vi afleverer altid opgaver inden for deadline, og på en måde så løsningen kan tages i brug med det samme.

 • Kooperation

  Vi arbejder ikke for vores kunder, men sammen med dem. Godt samarbejde bygger på gensidig respekt, internt som eksternt.

Styrken i Samarbejde

Grundlag er en lille virksomhed, der ikke desto mindre kan løse store opgaver. Det kan vi i kraft af vores viden og erfaring, men også i kraft af vores samarbejde med dygtige selvstændige webudviklere, programmører, designere og tekstforfattere.

Samarbejdet bygger på transparens og gensidig respekt, hvilket ud fra vores erfaring ikke kun skaber gode relationer men også bedre resultater. Inden for vores faglige netværk kan vi sammensætte et stærkt hold til enhver opgave, uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Referencer

Formuepleje Bricksite Mindmill Jugel Co Sinful Entrophyfox CaterSys Cordura

Folkene bag Grundlag

Kenneth Rasmussen

Grundlægger & Webudvikler

Efter at have arbejdet med webudvikling i større og mindre virksomheder siden 2007, har jeg fået en bred forståelse af webteknologi både som tekstmedie og som platform for applikationer og servicer.

Som teknisk ansvarlig har jeg særligt fokus på nye teknologier og deres muligheder og sørger for at Grundlag altid kan levere løsninger af høj kvalitet, der afdækker alle processer forbundet med online publicering.

Kontakt

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at styrke jeres digitale grundlag. Kontakt os allerede i dag og hør mere.