CMS

Et CMS system hjælper jer med at håndtere indhold i form af blandt andet tekst, billeder og video. Systemerne benyttes ofte til websites og applikationer, men der er stort set ingen grænser for hvor de kan bruges, og et enkelt CMS kan levere indhold til flere domæner og eksterne platforme på samme tid.

Vores CMS løsninger sikrer jer trygge rammer til at arbejde med alle typer medieindhold uden at skulle bruge unødig tid på grafikformater, systemopsætning og modtagernes skærmstørrelser.

I skal blot fokusere på at lave godt indhold, så sørger vi for stabile brugerflader, backup og overskuelig dokumentation.

Et væld af muligheder

I takt med at nye platforme og typer af devices kommer på markedet, øges mulighederne også i forhold til indhold. Både hvad angår kompleksitet og distribution.

Hos Grundlag udvikler vi solide CMS løsninger, der giver jer redskaberne til nem og fleksibel håndtering af indhold på tværs af platforme og enheder.

Brugervenlige løsninger

Vi mener at CMS systemers indretning skal være til størst mulig gavn for brugerne og gøre håndtering af indhold nemt.

For at opnå så høj brugervenlighed som muligt udvikler vi løsninger, der er særligt tilpassede vores kunders individuelle ønsker og behov, altid med fokus på kommunikation og et rigt medieindhold.

Kreativt samarbejde

Vores service sikrer jer en platform hvor I kan være kreative og samarbejde om jeres indhold. Derudover kan I nemt give medarbejdere og samarbejdspartnere adgang til udvalgte dele af systemet og arbejde på nyt indhold i private omgivelser.

Grundlags CMS løsninger er opbygget af en række standard komponenter, med nem integration af alle gængse medietyper og dataformater. Det giver jer et godt udgangspunkt og gør det let at komme i gang, og vi hjælper gerne med alt lige fra support til systemudvidelser.

Dynamiske teknologier

Hos Grundlag tilbyder vi skalérbar hosting af CMS systemer med tilhørende support, backup og automatiserede testmiljøer. Vi samarbejder med en række danske hostingfirmaer, der kan levere en sikker og stabil infrastruktur, som lever op til alle markedets standarder.

Vores løsninger benytter standardiserede dataformater, der sikrer at jeres budskab altid kommer frem, uanset om der er tale om tablets, smartwatches, TV-enheder, bilcomputere, VR-oplevelser eller jeres nye køleskab.

Valg af Content Management System

Hos Grundlag har vi erfaring med en lang række CMS systemer, både kommercielle og open-source, og kan derfor hjælpe med opsætning og rådgivning på en bred linje.

Til vores specialudviklede løsninger benytter vi os ofte af Umbraco eller Wordpress,
da de begge lever op til vores strenge krav og alle vores retningslinjer for
veldokumenteret software.

Umbraco WordPress

Yderligere information

I er velkomne til at kontakte os og høre nærmere om vores CMS løsninger, eller læse mere om vores andre services, hvor CMS systemer ofte indgår som komponent i en større sammenhæng.