Websites

For virksomheder såvel som for organisationer og privatpersoner er internettet det mest essentielle redskab til at komme ud med sit budskab i det moderne medielandskab. I takt med at nye platforme og enheder kommer til, og landskabet ændres, udvides definitionen også af hvad website-begrebet omfatter.

Hos Grundlag sætter vi en ære i at bygge helstøbte webløsninger hvor alle komponenter i processen spiller sammen og brugervenligheden er i top.

Fokusområder

Fremtidssikring

Solide teknologier sikrer vores digitale løsninger stabil drift i mange år. Igennem en kombination af kommerciel og open source software opnås et højt sikkerhedsniveau og tilstrækkelig fleksibilitet til at være fremtidssikret.

Performance

Når et budskab skal ud, skal det uanset enheder og forbindelser altid være til rådighed. Vores digitale løsninger er derfor udviklet med performance i højsædet og et skarpt fokus på hastighed og tilgængelighed.

Analyse

Grunddata som besøgstal og konverteringsrater giver overblik over websitets brug og aktivitet. Hos Grundlag kan vi assistere med en række digitale analyseværktøjer eller levere specialløsninger, der er særligt udviklet til at dække jeres behov.

Annoncering

Ræk hånden ud til nye brugere og gør det lettere at finde jer igennem online annoncering. Vi hjælper jer gerne i gang med Google Banner Network, Facebook Annoncering og en række andre muligheder.

SEO

Eksponering i søgeresultater er altafgørende for at I kan komme ud med jeres budskab og blive hørt af jeres brugere. Derfor er alle vores løsninger SEO-optimerede ud fra Googles seneste retningslinjer.

Moderne design

Brugervenlige layouts, responsivt design og gennemtestede brugerflader præsenterer jeres indhold med et moderne udtryk uanset hvilken platform eller enhed brugerne benytter.

Komplette løsninger

Hos Grundlag leverer vi software til en lang række forskellige brancher, der alle har forskellige behov. For at kunne udvikle solide løsninger hver gang, tager vi derfor altid udgangspunkt i vores kunders nuværende situation og ressourcer samt ønsker for fremtiden.

Uanset projektets størrelse vil et website ofte blive medfulgt af et bagvedliggende system til at håndtere indholdet. Vi har stor erfaring med en række udbredte CMS systemer, og vi hjælper jer gerne med opsætning, rådgivning og udvikling af specialløsninger. Vi kan også assistere i produktionen af webindhold i form af blandt andet tekst, video og fotografi igennem vores netværk af dygtige selvstændige journalister, grafikere og fotografer.

Et website kan med fordel kombineres med løsninger inden for Ecommerce og Applikationer. Vi kan hjælpe med at sammenkæde jeres services og sørger for at udtrykket bliver strømlinet på tværs af enheder og platforme.

Websites og meget mere

Der er mange muligheder inden for det, der går under navnet websites.
Vi står derfor klar til at hjælpe med udviklingen af en række web-baserede løsninger.

 • Email templates

  Responsive email løsninger
  der virker på alle platforme.

 • Landingpages

  Flotte og unikke landingpages til kampagner og annoncer.

 • Forum

  Tilbyd jeres brugerbase en skræddersyet platform.

 • Blog

  Moderne redskaber til DYI og professionel publicering.

 • Widgets

  Stil jeres indhold og værktøjer til rådighed på andres websites.

 • Wiki

  Vær sammen om at skabe og vedligeholde jeres indhold.

Cross media

Der findes i dag et væld af forskellige platforme man som virksomhed kan være til stede på. Det kan være en udfordring at vælge hvilke der skal satses på, men ofte handler det om at møde brugerne der hvor de er.

For ikke at forvirre de brugere, der bevæger sig på tværs af platforme er det vigtigt at formidle et ensrettet billede af budskabet. Vores service dækker jer ind, uanset om der er tale om sociale netværk eller digitale enheder som computere, smartphones, tablets, ure, fjernsyn, mediecentre, spillekonsoller eller den kommende Web VR platform.

Hosting

Hos Grundlag tilbyder vi hosting af websites og dataservices. Vi benytter en bred vifte af datacentre, både danske og internationale, der sørger for stabil tilgængelighed uanset placering.

Når der er behov for unikke løsninger i større skala samarbejder vi med en række danske hostingselskaber for at sikre de nødvendige ressourcer, datakraft og båndbredde til store komplekse projekter.

Udvalgte referencer

Grundlag har gennem tiden leveret webløsninger til en række danske virksomheder


Yderligere information

I er velkomne til at kontakte os og høre nærmere om vores website løsninger, eller læse mere om hvordan vores andre services kan hjælpe med at styrke jeres digitale grundlag.