Ecommerce

Moderne handel er i høj grad blevet digitaliseret og det har medført en udvidelse af det internationale marked. For købere har udvalget af tilgængelige varer aldrig været større, og for sælgere har der aldrig været flere muligheder for at præsentere deres varer for verden. 
I takt hermed er webshoppen for mange virksomheder blevet den primære salgsplatform og den er derfor ofte også udgangspunktet for at virksomheden bag kan vokse og udvikle sig.

Hos Grundlag laver vi helstøbte ecommerce løsninger, der kan skaleres i takt med at jeres forretning udvider sig og flere kunder kommer til. Vi sørger for I kommer godt fra start, og følger op med support og evaluerende analyser efter behov.

Brugervenlighed

Grundlags ecommerce systemer er udviklet med solide branchetestede teknologier og designet med fokus på intuitiv navigation både for køber og sælger. Vores klare fokus på brugervenlighed skyldes dels, at det giver jeres kunder en positiv og mere strømlinet oplevelse når de benytter webshoppen og dels, at det gør selve driften af webshoppen nemmere.

Vejen mellem første klik og gennemført køb er kort og uden et væld af forhindringer for jeres kunder, hvilket sikrer et godt kundeflow i butikken. Samtidig tilbyder det bagvedliggende system gode rammer for produktkataloget og sørger for at der skal bruges mindst mulig tid på vareoprettelse og systemvedligeholdelse.

Kom ud med jeres produkt

Vi ved hvor vigtigt det er for jer der sælger at nå ud med jeres produkter til dem der har et behov. I dag findes der et væld af platforme og værktøjer for mersalg, som I kan tage i brug for at blive bedre i stand til at række ud til fremtidige kunder.

Hos Grundlag hjælper vi jer med at opbygge en solid digital platform, hvorfra I kan drive forretning gennem direkte salg, kampagner og annoncering. Ved hjælp af opfølgende analyse kan I holde overblikket og måle resultaterne samt sikre den mest effektive gennemslagskraft på markedet.

Konkurrencedygtige værktøjer

For at kunne konkurrere på det internationale digitale marked er det nødvendigt at kunne tilbyde en platform, der lever op til kundernes krav og forventninger. Købsoplevelsen skal være enkel og bekvem, designet skal være rent og lækkert, og mange forbrugere stiller høje krav til fleksibilitet og ikke mindst sikkerhed når de handler online.

Vores ecommerce løsninger er udviklet med det formål, at I skal kunne imødekomme tidens trends med et fleksibelt system, der understøtter ethvert krav om sikkerhed og stabilitet.

Systemer

Hos Grundlag stiller vi høje krav til de systemer vi bygger vores ecommerce løsninger på. Derfor benytter vi os oftest af Magento og uCommerce. Vi har dog gode erfaringer med en række andre ecommerce systemer, både nye og ældre, og kan derfor hjælpe jer også selvom I måske benytter andre systemer. 
Vores løsninger giver mulighed for integration af services som Shopify, Amazon, Facebook, Trendsales, Etsy, eBay og mange flere.

Magento uCommerce

Opfølgende kundekontakt

Kundekontakt er en primær funktion i enhver forretning, og webshoppen er ingen undtagelse.
Vi hjælper jer i gang med de rigtige værktøjer og supportsystemer, der sørger for at I kan håndtere de spontane udfordringer der dukker op i den daglige drift, og sikrer at I altid kan levere god service til jeres kunder.

Yderligere information

I er velkomne til at kontakte os og høre nærmere om vores ecommerce løsninger, eller læse mere om hvordan vores andre services kan hjælpe med at styrke jeres digitale grundlag.